(+36) 30 734 8220

   

   1071 Budapest, Damjanich utca 9. 5/1

   fokke@fokke.hu

   10404072-50505351-51571005

FÖKKE

Fenntarthatósági konferencia Budapesten

Egyesületünk meghívást kapott az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottsága és a Magyar Természetvédők Szövetsége szervezésében megrendezett:

"Válság után, válság előtt? A fenntartható fejlődés esélyei a világgazdasági válság után tíz évvel"

című konferenciára, az Országgyűlés Képviselői Irodaházába, ahol a FÖKKE egyesületet két tagunk képviselte.
   A konferencia 2018. szeptember 20-án volt, ahol a hazai és nemzetközi előadók arra próbáltak meg választ találni, hogy a világ tanult e, a tíz évvel ezelőtti, a világ gazdaságát nagymértékben megrengető válságból, és hogy lehetséges e egyáltalán a jelenlegi gazdasági világrendben egy fenntarthatósági jövőkép megvalósítása?

Képességfejlesztő program Drávatamásiban

   Egyesületünk tagja Bernáth Alexander elnökh. és projektfelelős, négy napos fejlesztő programot tartott a Somogy megyei Drávatamásiban, a S.M.SZ.O. Drávatamási Drávakastély Szociális Otthoni Telephelye tizenhat lakójának.
   A képességfejlesztő projekt során az elnökhelyettes által kidolgozott és korábban tanulmányként az Új Pedagógia Szemlében megjelent és ismertetett, művészeti fejlesztő, tájépítészeti Land Art program szerepelt bázisanyagként.
   A visszajelzések és a kreatív alkotások alapján, egy  sikeres közös program és együttműködés jött létre az egyesület és az intézmény között.

Tovább az alkotásokhoz.

A prrogram a NEA támogatásával valósult meg.

A résztvevők a projektet ismertető megbeszélésen vesznek részt.

 

 

 

0
0
0
s2sdefault